Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту і оцінка якості прянощів і приправ.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент прянощів та приправ. Вимоги до якості прянощів та приправ. Строки та умови зберігання прянощів та приправ.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент прянощів та приправ. Визначати якість прянощів та приправ по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14