Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту борошняних кондитерських виробів. Органолептична оцінка якості.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент борошняних кондитерських виробів. Вимоги до якості борошняних кондитерських виробів. Строки та умови зберігання борошняних кондитерських виробів.

Навчимось

розпізнавати асортимент борошняних кондитерських виробів. Визначати якість борошняних кондитерських по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14