Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту харчових жирів за зовнішніми відмінними. ознаками. Органолептична оцінка якості харчових жирів.

Дізнаємось

поживні властивості, класифікацію та асортимент харчових жирів. Вимоги до якості харчових жирів. Строки та умови зберігання харчових жирів.

Навчимось

розпізнавати асортимент харчових жирів. Визначати якість маргарину та олії соняшникової по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14