Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту за зовнішніми відмінними ознаками та оцінка якості по органолептичним показникам плодів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію плодів. Вимоги до якості плодів. Строки та умови зберігання плодів

Навчимось

давати оцінку якості свіжих плодів по органолептичним показникам. Розв’язувати ситуаційні задачі по прийманню свіжих плодів по якості

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14