Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.1. Яйця та яєчні товари, харчові жири, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

• будову яєць;
• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• класифікацію яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• дефекти яєць, яєчних продуктів та харчових жирів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент харчових жирів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти яєць та харчових жирів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14