Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.2. Товарознавча характеристика ковбасних виробів, м’ясних копченостей та консервів.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості м’яса та м’ясних виробів;
• зміни в м’ясі після забою
• класифікацію м’яса там’ясних виробів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання м’яса та м’ясних виробів;
• дефекти м’яса та м’ясних виробів.

Навчимось

 визначати м'ясо по термічному стану;
 визначати категорію вгодованості м’яса птиці;
 розпізнавати асортимент м’ясних копченостей;
 проводити органолептичну оцінку якості м’яса ті м’ясних виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14