Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.1. Продукти переробки зерна, крохмаль, цукор, мед та кондитерські вироби, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості продуктів переробки зерна та кондитерських виробів;
• класифікацію зерноборошняних товарів та кондитерських виробів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання продуктів переробки зерна та кондитерських виробів;
• дефекти продуктів переробки зерна та кондитерських виробів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент продуктів переробки зерна та кондитерських виробів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти продуктів переробки зерна та кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14