Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.1. Вступ до товарознавства харчових продуктів

Дізнаємось

• головні напрямки розвитку харчових продуктів;
• споживчі властивості харчових продуктів;
• класифікацію харчових продуктів;
• ознаки доброякісності;
• маркування;
• основи зберігання харчових продуктів.

Навчимось

 визначати хімічний склад продуктів харчування;
 визначати енергетичну цінність харчових продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14