Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Сутність стандартизації

Дізнаємось

 суть стандартизації, її мету та завдання;
 особливості стандартизації продукції громадського харчування;
 місце та роль стандартизації в загальній системі управління якістю продукції;
 основні поняття, терміни та визначення в галузі стандартизації;
 об’єкти стандартизації;
 поняття про категорії нормативно-технічної документації, види стандартів, класифікатори стандартів, інформаційні вказівники стандартів;
 комплексна та попереджуюча стандартизація;
 поняття про міжнародну систему стандартизації;
 поняття про порядок розробки, затвердження та введення стандартів;
 перегляд стандартів, внесення змін;
 організація робіт по стандартизації в галузях державного господарювання громадського харчування, галузеві стандарти, стандарти підприємств, технічні умови, технічні інструкції;
 державний та відомчий контроль за стандартами, мета, зміст та організація;
 правові основи стандартизації, засоби правового впливу за порушення законодавства по стандартизації.

Навчимось

 розшифровувати вид стандартів;
 використовувати теоретичні знання під час роботи з нормативно-технічною документацією.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4