Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Основи лікувального та лікувально профілактичного харчування.

Дізнаємось

1. Основні принципи організації лікувального (дієтичного) харчування. Види дієт та їх призначення.
2. Види дієт та їх характеристика (лікувальні, розвантажувальні, диференціаль-ні).
3. Коротка характеристика основних лікувальних дієт
4. Дієтичне харчування при аліментарному ожирінні та принципи його побудо-ви.
5. Застосування продуктів харчування для лікування та укріплення здоров’я людини.
6. Лікувальні властивості деяких продуктів харчування людини.
7. Лікувально-профілактичне харчування та принципи його організації.
8. Види лікувально-профілактичного харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4