Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 18 Тема:Технологічний процес приготування холодних страв

Дізнаємось

поглибити та розширити знання з теми, набути практичних навичок в приготуванні холодних страв та закусок

Навчимось

організацію робочого місця, дотримання правил санітарії, гігієни, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу готових страв, оформлення та подачу згідно сучасних вимог.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4