Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з субпродуктів.

Дізнаємось

яку сировину використовують для приготування страв з
субпродуктів; які вимоги висуваються до субпродуктів; особливості
первинної обробки субпродуктів; як підбирати гарніри до страв з
субпродуктів; як підбирати соуси для страв з субпродуктів.

Навчимось

докладно обґрунтовувати параметри теплової обробки
виробів з субпродуктів; технологічно грамотно провести процес їх теплової
обробки; визначити органолептичні показники якості готових виробів;
підібрати гарніри та соус до приготованих страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4