Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з м'яса та субпродуктів. Асортимент страв з січеної маси, технологія приготування

Дізнаємось

яку сировину використовують для приготування страв з
січених напівфабрикатів; які вимоги висуваються до січених
напівфабрикатів; які бувають січені напівфабрикати; що таке волого
утримуюча здатність; параметри та різновиди теплової обробки січених
напівфабрикатів; як підбирати гарніри до страв з січених напівфабрикатів; як
підбирати соуси для страв з січених напівфабрикатів.

Навчимось

докладно обґрунтовувати параметри теплової обробки
виробів з січених напівфабрикатів; технологічно грамотно провести процес їх
теплової обробки; визначити органолептичні показники якості готових
виробів; підібрати гарніри та соус до приготованих страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4