Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Технологічний процес приготування страв з м'яса та субпродуктів. Технологічний процес приготування смажених, відварних, тушкованих та запечених субпродуктів, їх асортимент.

Дізнаємось

яку сировину використовують для приготування страв з
відварного м’яса; параметри варіння м’яса; від чого залежить тривалість
варіння м’яса; як підбирати гарніри до страв з відварного м’яса; як підбирати
соуси для страв з відварного м’яса.

Навчимось

докладно обґрунтовувати параметри варіння різних видів
м’яса; технологічно грамотно провести процес варіння м’яса; визначити
органолептичні показники якості готових виробів; підібрати гарніри та соус
до приготованих страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4