Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота №3 Тема: Технологічний процес механічної обробки м’яса.

Дізнаємось

розрахунку кількості відходів, напівфабрикатів маси нетто, брутто при механічній обробці м’яса, м ясної сировини , по рішенню виробничих ситуацій.

Навчимось

розрахунку кількості відходів, напівфабрикатів маси нетто, брутто при механічній обробці м’яса, м ясної сировини , по рішенню виробничих ситуацій.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4