Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота № 1 Тема: Технологічний процес механічної обробка овочів, грибівта фруктово-ягідної сировини

Дізнаємось

практичні навички розрахунку кількості відходів, виходу напівфабрикату, маси брутто при обробці овочів, плодів, грибів в залежності від сезону і виду сировини, яка надходить на підприємства харчування.

Навчимось

практичні навички розрахунку кількості відходів, виходу напівфабрикату, маси брутто при обробці овочів, плодів, грибів в залежності від сезону і виду сировини, яка надходить на підприємства харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4