Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота № 1 Тема: Технологічний процес приготування супів. Технологічний процес приготування супів. Борщ український з пампушками рец.№ 189/190 2. Борщ полтавський з галушками рец.№ 191 3. Борщ зелений рец.№186 4. Борщ криворізький з кількою

Дізнаємось

асортимент , особливості приготування перших страв та їх значення у раціоні людини у закладах харчування.;

Навчимось

про виконанню трудових прийомів при приготуванні супів, по виконанню трудових прийомів нарізки продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1 лабораторні заняття
1
1 практичні заняття
1
2
3
4
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
2 практичні заняття
1
2
3
4
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
5 лекції
1
2
3
4
5 практичні заняття
1
2
3
4