Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота №3. Тема: "Контроль гранично-допустимих кількостей харчових добавок в харчових продуктах."

Дізнаємось

класифікацію харчових добавок, санітарно – епідеміологічні правила і нормативи, а також з державний стандарт, що регулюють застосування харчових добавок під час виробництва і реалізації продуктів харчування.

Навчимось

Визначати наявність харчових добавок в продуктах харчування.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10