Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Складання меню добового раціону та визначення хімічного складу, калорійності окремих продуктів харчування для людей розумової праці.

Дізнаємось

про енергетичні витрати людини розумової праці за добу, про добовий харчовий раціон відповідно до енергетичних витрат власного організму.

Навчимось

розраховувати енергетичні витрати людини розумової праці за добу, складати добовий харчовий раціон відповідно до енергетичних витрат власного організму.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12