Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Поняття про збалансованість харчових речовин та їх калорійності залежно від інтенсивності праці, статі, віку, кліматичних та побутових умов.

Дізнаємось

про раціональне харчування студентів, людей розумової праці, спортсменів, людей похилого віку.

Навчимось

розвивати вміння логічно мислити , аналізувати та порівнювати вплив на здоров’я незбалансованого харчування, аналізувати харчову і енергетичну цінність продуктів харчування щоденного вжитку; розвивати пізнавальний інтерес, вміння працювати з отриманою інформацією, робити висновки;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12