Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Фізіологія харчування. Травлення. Харчові речовини та їх значення.

Дізнаємось

про значення правильного харчування населення і його вплив на здоров’я людини; про значення тепловуої кулінарної обробки продуктів харчування; про роль білків, вуглеводів, ліпідів у організмах людини

Навчимось

узагальнювати та систематизувати лекційний матеріал; аналізувати їжу як джерело білків, жирів, вуглеводів; бережливо ставитися до свого здоров’я

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12