Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 6 "Хімічні методи аналізу м'ясних та рибних продуктів"

Дізнаємось

основні поняття про методи аналізу окремих видів харчової продукції

Навчимось

підбирати методи та проводити аналіз харчової продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8