Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 1 "Хімія молекулярної кухні. Фізико-хімічні зміни харчових продуктів. Речовини, які використовує молекулярна кухня"

Дізнаємось

- історію, сучасний рівень і тенденції розвитку молекулярних технологій
продукції ресторанного господарства;
- фізико-хімічні властивості основних хімічних речовин харчових
продуктів;
- виробництво кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства
за молекулярними технологіями;
- соціальні явища, художній компонент та технічну складову кулінарної
діяльності;
- як впливають способи приготування на органолептичні властивості
страв (смак, аромат, текстуру);
- як наше задоволення від їжі залежить від таких факторів, як: зовнішнє середовище, настрій, шоу-подача страви тощо;

Навчимось

- використовувати нормативну документацію, проводити інформаційний пошук наукової літератури та інших джерелах науково-технічної інформації;
- аналізувати одержані відомості щодо технологічних процесів та
надавати рекомендації щодо їх удосконалення;
- практично використовувати фізико-хімічні перетворення інгредієнтів
при приготуванні їжі;
- творчо аналізувати переваги, недоліки існуючих методів молекулярних
технологій продукції ресторанного господарства та розробляти пропозиції
щодо їх удосконалення;
- впроваджувати нові інструменти, компоненти і методи на кухні;
- здійснювати підготовку усіх необхідних операцій щодо функціонування
та роботи пристроїв у молекулярній гастрономії;
- застосовувати отримані знання молекулярних технологій продукції
ресторанного господарства для оцінки якості виробництва продукції
ресторанного господарства та її покращення з метою випуску високоякісної,
конкурентоспроможної продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8