Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота № 6 "Аналіз хімічного складу харчових продуктів"

Дізнаємось

Основні поняття проведення аналізу ХП, суть, методи, значення та функції харчових домішок

Навчимось

Проводити елементарний аналіз складу харчових продуктів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8