Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 16. "Якість харчової продукції та фактори впливу. Показники якості ХП, методи оцінки якості, фактори, що формують якість ХП"

Дізнаємось

1. Поняття якості. Якість як соціально-економічна категорія.
2.Показники якості.
3. Методи оцінки якості.
4. Фактори, що формують якість продукції.

Навчимось

давати характеристику показникам якості сировини, що використовується для приготування страв, факторами, що впливають на якість, охарактеризувати методи визначення якості продукції та готових страв.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8