Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 14. "Фізико-хімічні зміни білків(протеїнів) в технологічних процесах приготування їжі"

Дізнаємось

Основні поняття про білки, їх значення, використання, хімічні та фізичні зміни властивостей білків та їх розчинів в різних технологічних процесах приготування їжі

Навчимось

Аналізувати та визначати хімічний склад харчових продуктів, складати схеми аналізу, визначати калорійність, харчову цінність, здійснювати прогнозування властивостей харчових продуктів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8