Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 13. "Мінеральні речовини харчових продуктів. Вплив технологічного процесу на вміст мінеральних речовин"

Дізнаємось

Основні поняття про:
-Роль мінеральних речовин в організмі людини
- Макроелементи
- Мікроелементи
- Вплив технологічної обробки на мінеральний склад харчових продуктів

Навчимось

Аналізувати та визначати хімічний склад харчових продуктів, складати схеми аналізу, визначати калорійність, харчову цінність

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8