Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 12. "Нутрієнти харчових продуктів: основні поняття, класифікація, значення"

Дізнаємось

Основні поняття про нутрієнти, їх класифікацію, значення, використання

Навчимось

Аналізувати та визначати хімічний склад харчових продуктів, складати схеми аналізу, визначати калорійність, харчову цінність

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8