Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

10. Асортимент та вимоги до якості швейних товарів

Дізнаємось

Внаслідок вивчення товарної групи здобувач освіти повинен знати:
• стан та перспективи розвитку ринку товарної групи;
• споживні властивості товарів;
• класифікацію і сучасний асортимент товарноїрупи;
• фактори, що формують споживні властивості та якість товарів;
• нормативно-технічну документацію;
• вимоги до якості товарів та методи оцінки якості;
• дефекти товарів;
• принципи маркування та пакування;
• правила розміщення та зберігання товарів;
• правила експлуатації товарів та догляду за ними;
• фактори ціноутворення

Навчимось

В результаті виконання всіх завдань практичної роботи здобувачі освіти повинні вміти:
 розпізнавати асортимент швейних виробів всіх груп за зовнішніми ознаками;
 характеризувати основні споживні властивості швейних товарів та фактори їх формування;
 оцінювати якість товарів, визначати їх відповідність вимогам НТД;
 визначати оптимальні принципи розміщення та режим зберігання;
 застосовувати товари згідно призначення;
 розшифрувати маркування;
 консультувати покупців з вищеназваних питань

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 семінарські заняття
1
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15