Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1.2.Класифікація, споживчі властивості товарів

Дізнаємось

Внаслідок вивчення теми здобувачі освіти
повинні знати:
• основні поняття в галузі класифікації
• кодування об’єктів класифікації
• методи і системи класифікації

Навчимось

повинні вміти:
• визначати сутність, ознаки та принципи класифікації непродовольчих товарів.
• визначати ознаки, за якими виділені класифікаційні групування товарів
• складати класифікацію і ідентифікувати штрихові коди на товари
• вирішувати торговельно-комерційні ситуації, користуючись Законом України «Про захист прав споживачів»

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 семінарські заняття
1
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15