Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.2 Металевий посуд Тема 5.3 Ножово-ножичні товари, столові прилади, кухонне приладдя Тема 5.4 Інструменти, прилади для вікон та дверей

Дізнаємось

Внаслідок вивчення розділу студент повинен знати:
 стан та перспективи розвитку ринку металогосподарських товарів, основні підприємства-виробники;
 споживні властивості товарів;
 фактори формування та зберігання споживних властивостей та якості товарів;
 класифікацію та груповий асортимент товарів;
 нормативно-технічну документацію, що регламентує вимоги до асортименту та якості товарів на всіх етапах життєвого циклу;
 вимоги до якості товарів та методи оцінки якості;
 дефекти товарів, причини їх виникнення;
 принципи пакування та маркування товарів;
 правила розміщення та зберігання товарів;
 питання використання товарів та догляду за ними;
 основи ціноутворення.

Навчимось

Студент повинен вміти:
 характеризувати основні споживні властивості металогосподарських товарів;
 розпізнавати асортимент товарів за зовнішніми ознаками;
 оцінювати якість товарів, визначати їх відповідність вимогам НТД;
 розшифровувати маркування на товарах;
 визначати оптимальні принципи розміщення та режим зберігання металогосподарських товарів;
 застосовувати, експлуатувати товари згідно з їх призначенням;
 консультувати споживачів з вищеназваних питань;
 використовувати професійно-профільовані знання та практичні навички з означеного розділу для практичного застосування в торговельній діяльності.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
2 семінарські заняття
1
2 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15