Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту та оцінка якості по органолептичним показникам крохмалю, цукру, меду натурального.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент цукру, крохмалю та меду. Вимоги до якості цукру, крохмалю та меду. Строки та умови зберігання цукру, крохмалю та меду.

Навчимось

розпізнавати асортимент цукру, крохмалю та меду. Визначати якість цукру, крохмалю та меду по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24