Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту та оцінка якості макаронних та хлібобулочних виробів. Визначення дефектів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент макаронних та хлібобулочних виробів. Вимоги до якості макаронних та хлібобулочних виробів. Строки та умови зберігання макаронних та хлібобулочних виробів.

Навчимось

розпізнавати асортимент макаронних та хлібобулочних виробів. Визначати якість макаронних та хлібобулочних виробів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24