Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

М'ясо і м'ясні товари

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості м’яса ті м’ясних товарів;
• зміни в м’ясі після забою
• класифікацію м’яса ті м’ясних товарів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання м’яса ті м’ясних товарів;
• дефекти м’яса ті м’ясних товарів.

Навчимось

• визначати м'ясо по термічному стану;
• визначати категорію вгодованості м’яса птиці;
• розпізнавати асортимент м’ясних копченостей;
• проводити органолептичну оцінку якості м’яса ті м’ясних товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24