Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.1. Класифікація і споживні властивості смакових товарів. Чай і чайні напої. Товарознавча характеристика кави натуральної, кавових напоїв. Товарознавча характеристика прянощів і приправ

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості смакових товарів;
• класифікацію смакових товарів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання смакових товарів;
• дефекти смакових товарів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент смакових товарів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти смакових товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24