Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.3. Борошняні кондитерські вироби, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

Споживчі властивості, класифікацію, асортимент, вимоги до якості, дефекти борошняних кондитерських виробів

Навчимось

Розпізнавати асортимент, проводити органолептичних оцінку якості борошняних кондитерських виробів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24