Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 4.1. Товарознавча характеристика основних видів крохмалю та крохмалепродуктів, цукру і меду.

Дізнаємось

 фактори, що впливають на хімічний склад;
 споживчі властивості кондитерських виробів;
 класифікацію кондитерських виробів;
 ознаки доброякісності;
 умови та терміни зберігання кондитерських виробів;
 дефекти кондитерських виробів.

Навчимось

 розпізнавати асортимент кондитерських виробів;
 визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
 визначати дефекти кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24