Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 9.1. Товарознавча характеристика яєць і яєчних товарів. Мікробіологія яєць і яєчних товарів.

Дізнаємось

• будову яєць;
• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості яєць, яєчних продуктів;
• класифікацію яєць, яєчних продуктів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання яєць, яєчних продуктів;
• дефекти яєць, яєчних продуктів.

Навчимось

• розпізнавати категорію харчових яєць;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти яєць.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24