Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 7.2. Солоні, копчені, в’ялені, сушені рибні товари. Товарознавча характеристика рибних консервів і пресервів, їх мікрофлора. Ікра риб. Нерибні водні продукти, їх харчова цінність і споживні властивості.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості риби та рибних товарів;
• класифікацію риби та рибних товарів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання риби та рибних товарів;
• дефекти риби та рибних товарів.

Навчимось

 визначати види родин риб;
 проводити органолептичну оцінку якості риби та рибних товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24