Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

1. Вступ до дисципліни

Дізнаємось

головні напрямки розвитку продовольчих товарів;
споживчі властивості продовольчих товарів;
класифікацію продовольчих товарів;
ознаки доброякісності;
маркування;
основи зберігання продовольчих товарів.

Навчимось

 визначати хімічний склад продовольчих товарів;
 визначати енергетичну цінність продовольчих товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24