Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

РОЗДІЛ ІІІ. ФОРМУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ ТА ТОРГІВЛІ. ТЕМА 3.5. ОСОБЛИВОСТІ ЗБУТОВОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО/ТОРГОВЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ.

Дізнаємось

• Цілі, сутність та основні елементи політики розподілу;
• Функції політики розподілу;
• Альтернативні системи розподілу;
• Рішення щодо структури каналу розподілу;
• Етапи процесу товароруху;

Навчимось

• обґрунтовувати вибір каналів збуту послуг гостинності;
• проводити правильний вибір постачальника та умов поставки, транспортних засобів та шляхів доставки;
• координувати процеси поставки з виробничими процесами;
• визначати раціональні рівні запасів та умови їх зберігання;
• чітко визначати структуру та рівні каналів розподілу;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
1 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
1 практичні заняття
1
2
3