Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Контроль гранично допустимих рівнів вмісту харчових добавок у продуктах харчування та продовольчій сировині

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
критерії безпеки товарів народного споживання та їх гігієнічне нормування; гігієнічні принципи використання харчових добавок; завдання сучасності щодо вдосконалення природокористування; закони України, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини

Навчимось

В результаті виконання всіх завдань практичної роботи студенти повинні вміти:
 користуватися нормативними документами, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини;
 використовувати методи контролю щодо вмісту харчових добавок в продуктах;
 визначати за маркуванням наявність шкідливих харчових добавок у продуктах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
1 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 практичні заняття
1
2
3
4
5