Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.1.Екологія продуктів харчування її значення для здоров'я людини

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
критерії безпеки товарів народного споживання та їх гігієнічне нормування; шляхи надходження нітратів і дію їх на організм людини; види випромінювання, поняття про радіонукліди, шляхи потрапляння їх у продукти харчування і організм людини; класифікацію пестицидів, максимально допустимі рівні вмісту пестицидів у продуктах харчування та дію на організм людини; гранично допустимі концентрації важких металів в харчових продуктах; джерела надходження антибіотиків; гормональні препарати; гігієнічні принципи використання харчових добавок; завдання сучасності щодо вдосконалення природокористування; закони України, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини

Навчимось

Студенти повинні вміти:
користуватися Законами України, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини; визначати гранично допустимі концентрації шкідливих речовин, їх вплив на здоров'я людини; використовувати методи контролю по вмісту в харчових продуктах нітратів, пестицидів, важких металів; аналізувати наслідки хімізації та деградації грунтів; повноцінно та збалансовано харчуватися; оцінювати екологічні потреби населення, пропагувати здоровий спосіб життя

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
1 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 практичні заняття
1
2
3
4
5