Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

3.4.Порядок сертифікації продукції (процесів, послуг)

Дізнаємось

Внаслідок вивчення теми студенти:
повинні знати:
• загальні правила проведення сертифікації продукції, послуг;
• документи, що підтверджують сертифікацію;
• особливості сертифікації харчової продукції і продовольчої сировини;
• сутність міжнародної сертифікація харчових продуктів;
• принципи системи НАССР, переваги її впровадження;
• особливості оцінки відповідності (сертифікації) продукції іноземного виробництва;
• засади міжнародної сертифікації; правила штрихового кодування продукції

Навчимось

повинні вміти:
• користуватися стандартами та іншими нормативними документами з метою оцінки якості та безпеки продукції;
• здійснювати відбір зразків окремих товарів для дослідження, підготовку і проведення органолептичної оцінки якості;
• перевіряти дотримання норм і правил пакування, маркування, транспортування та зберігання продукції;
• застосовувати отримані теоретичні знання при вивченні спеціальних дисциплін та в майбутній фаховій діяльності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
1 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 практичні заняття
1
2
3
4
5