Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

2.2.Екологічні аспекти виробництва непродовольчих товарів

Дізнаємось

Студенти повинні знати:
напрямки екологізації виробництва ТНС і торгівлі; класифікацію галузей виробництва ТНС за ступенем шкідливого впливу на навколишнє середовище; екологічне навантаження на природні ресурси окремих галузей; характеристику непродовольчих товарів з точки зору безпеки; мету санітарно-гігієнічної експертизи, перелік видів продукції і товарів, що підлягають гігієнічній оцінці; класифікацію відходів та методи утилізації твердих відходів від виробництва товарів народного споживання

Навчимось

Студенти повинні вміти:
визначати еколого-економічні проблеми виробництва та реалізації непродовольчих товарів окремих груп; характеризувати ступінь шкідливого впливу окремих виробництв на навколишнє середовище; визначати рівень безпеки окремих груп непродовольчих товарів; користуватися нормативними документами щодо проведення гігієнічної оцінки товарів; раціонально утилізувати відходи особистого споживання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
1 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 практичні заняття
1
2
3
4
5