Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.1. Молоко та молочні продукти, їх товарознавча характеристика. Яйця та яєчні товари, харчові жири, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості молока і молочних продуктів;
• класифікацію та асортимент молока і молочних продуктів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання молока і молочних продуктів;
• дефекти молока і молочних продуктів,
• будову яєць;
• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• класифікацію яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання яєць, яєчних продуктів та харчових жирів;
• дефекти яєць, яєчних продуктів та харчових жирів.

Навчимось

• розпізнавати асортимент питного молока та кисломолочних продуктів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти молока і молочних продуктів,
• розпізнавати асортимент харчових жирів;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти яєць та харчових жирів

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
1 практичні заняття
1
2
3
4
5