Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.1. Вступ до товарознавства харчових продуктів. Овочі, плоди, гриби, їх товарознавча характеристика

Дізнаємось

• головні напрямки розвитку харчових продуктів;
• споживчі властивості харчових продуктів;
• класифікацію харчових продуктів;
• ознаки доброякісності;
• маркування;
• основи зберігання харчових продуктів,
• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості плодів, овочів та грибів;
• класифікацію плодів, овочів та грибів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання плодів, овочів та грибів.

Навчимось

 визначати хімічний склад продуктів харчування;
 визначати енергетичну цінність харчових продуктів,
 визначати класифікацію та сорти плодів, овочів;
 проводити органолептичну оцінку якості плодів, овочів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
1 практичні заняття
1
2
3
4
5