Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Органічні речовини, що використовуються для підвищення харчової цінності та збережень продуктів харчування 2.

Дізнаємось

про харчові добавки, їх необхідність та небезпеку для організму.

Навчимось

формувати вміння порівнювати, аналізувати, логічно мислити.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30