Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Органічні речовини, що використовуються для підвищення харчової цінності та збережень продуктів харчування 1.

Дізнаємось

про основні органічні речовини, які використовуються в харчовій промисловості, їх властивості, застосування;

Навчимось

працювати з додатковою літературою, аналізувати і систематизувати одержанні знання.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30