Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.1. Загальні аспекти експертної оцінки якості продовольчих товарів

Дізнаємось

Внаслідок вивчення теми здобувачі освіти повинні знати:
• загальну характеристику харчових продуктів, як складних багатокомпонентних систем;
• класифікацію й асортимент продовольчих товарів при визначенні якості;
• оцінку фізичних та механічних властивостей продовольчих товарів, види дефектів;
• методи експертного дослідження якості продовольчих товарів;
• особливості органолептичного методу оцінки якості продовольчих товарів;
• особливості використання інструментальних методів оцінки якості продовольчих товарів у експертних дослідженнях

Навчимось

повинні вміти:
• правильно користуватися нормативною документацією, інструкціями та правовими і юридичними положеннями стосовно експертизи товарів;
• правильно вибирати властивості, показники асортименту та якості товарів з урахуванням цілей експертизи;
• визначати значення показників якості органолептичними методами досліджень;
• виявляти відповідність фактичних значень показників встановленим вимогам;
• визначати правильність упакування, маркування та кодування товарів;
• визначати кількісні та вартісні характеристики товарів;
• аналізувати та оцінювати отримані результати для складання висновків;
• документально оформляти результати експертної оцінки товарів;
• поглиблювати та вдосконалювати набуті знання та навички.
• застосовувати отримані теоретичні знання при вивченні товарознавчо-комерційних дисциплін та в майбутній фаховій діяльності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
1 семінарські заняття
1
2
1 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60